windcoast, здравейте.
Благодаря Ви за присъствието на форума и за добавените коментари.
Евгения писал(а):windcoast писал(а):Ой.... пока писал свой ответ, Евгения уже ответила и ее ответ абсолютно правильный. Евгения Вы снова меня удивили!!! Сколько диплом и опит у Вас?!
Притежавам само една диплома, издадена от Санктпетербургския държавен университет за придобитата образователно-квалификационна степен "Специалист" (5 години в редовна форма за обучение) по специалността "Преводавател на български и руски език и летература". Дипломата ми е призната от България, имам удостверение от МОН за нострификация (признаване) на дипломата си. Опитът се трупа с годините от работата.
Евгения писал(а):Притежавам само една диплома....
windcoast писал(а):Здравейте Евгения! Не съм искал да бъда неучтив, но ако така Ви се е сторило, то приемете моите извинения!
Евгения писал(а): Притежавам само една диплома....
windcoast писал(а):Съдейки по отговора Ви, означава че сте ги придобили по по-трудния начин, а именно чрез работа и трупане на опит, а не чрез изучаване в университет.
windcoast писал(а):От личен опит знам, че за да се придобият толкова много и различни по своя характер знания, трябва наистина много труд, постоянство и себеотдаване.
Вернуться в Тематические подфорумы
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1